text.skipToContent text.skipToNavigation

Handelsstålsgruppen inför miljöpremie

För att möta framtida miljökrav introducerar vi en miljöpremie som debiteras med 95 SEK per faktura. Miljöpremien införs från och med 2024-02-01. 

Tillsammans har vi ett ansvar att minska stålets miljöpåverkan. Som leverantör av stål och metaller är vi inom distributionsledet drivande i omställningen till en grönare industri. Vi är fast beslutna att ta ansvar och påverka hela leveranskedjan från inköp av material, lagerhållning, produktion och transport till våra kunder. 

Vi vill vara din rådgivande partner där du som kund ska vara konkurrenskraftig på framtidens marknad och det innebär ökat miljöansvar. Vår uppmaning till dig som kund är att tänka på transportoptimering och planera i god tid om detta är möjligt.

Det är vad miljöpremien kommer att innebära för dig som kund:

•    Material från producenter som förbättrar sin miljöpåverkan 
•    Löpande uppdaterad EPD-dokumentation på vår kundportal
•    Hållbara investeringar och transportlösningar
•    Utveckling av nya leveranskedjor
•    Resurser, utveckling och drift

Kontakta oss idag

Vi på Göteborgs Stål erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.