text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformation

Denna typ av rör är ett av de allra vanligaste. Det används till lättare konstruktioner inom en mängd olika områden – möbelindustrin, fordons- och verkstadsindustrin, samt inom sport, hobby och fritid. Du ser dem bland annat i möbelstommar till skrivbord, hyllor och armaturer, i butiksinredningar och hyllkonsoler, handikapphjälpmedel, lekredskap, cyklar, stängsel- och tältstänger och stegpinnar. Även på vissa håll inom byggsektorn är dessa runda rör ett bra val, till exempel som fallskydd och säkerhetsanordningar. Att denna produkt är så populär och brett använd beror på dess goda egenskaper, bland annat snäva dimensionstoleranser och fina ytor.

I en jämförelse med EN 10305-5 är det enbart formen som skiljer. Rören tillverkas av kallvalsat stålband eller obetat/betat varmband och kännetecknas av tunna väggar. Ytorna är också lämpliga att ytbehandla på olika sätt. Kallbandsbaserade rör är lämpliga till förkromning. Varmvalsat betat band är lämpligt att varmförzinka, elförzinka och lacka. E220 och E235 är de vanligaste stålsorterna i vårt lager.

Dokument (ladda ner)
Produktdetaljer
Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.